Verhuur

Welkom in het groepshuis van Luchtvaartgroep Zeist te Zeist.

Wij beschikken over een klein maar sfeervol groepshuis in de Zeister bossen.

U vindt op deze pagina’s alle informatie die u nodig heeft om te besluiten of ons groepshuis voor u een aantrekkelijke locatie is voor uw week- of weekendkamp.

Op de verhuurkalender kunt u zien of de periode waarvoor u een onderkomen zoekt bij ons nog vrij is. Graag geven wij u via de telefoon aanvullende informatie, bijzondere wensen zijn dan wellicht in overleg te regelen. Mocht u willen reserveren dan kunt u via e-mail (verhuur@luvaze.nl) reageren, dan krijgt u zo snel mogelijk bericht.

Het Pieter Dekkerhuis

Het Pieter Dekker groepshuis is voorzien van alle faciliteiten om met 20 personen te verblijven. Er zijn voldoende tafels, stoelen en banken en de keuken is voorzien van een koel- en vrieskast, een combi-magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en zelfs een vaatwasmachine. De potten, pannen, borden, bekers en bestek mag je gewoon gebruiken, zolang je het maar heel laat, en bij schade vervangt. De open haard mag je gebruiken, maar het hout zal je zelf in het bos moeten sprokkelen. Er zijn twee badkamers, met elk een douche en twee wastafels, en er zijn twee toiletten.

De omgeving

Het Pieter Dekker groepshuis ligt in de Zeister bossen, ongeveer 200 ha. groot en sluit aan op boswachterij Austerlitz (850 ha.) en het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Dus er is meer dan voldoende ruimte om een tocht, trail of hike uit te zetten of te lopen. Bovendien loopt de MTB-route Utrechtse Heuvelrug ongeveer 300 meter van ons groepshuis. In de naaste omgeving van het groepshuis bevindt zich o.a. een hertenkamp (met jonge herten in juni-juli), een manenschapenkamp, een stuifheuvel (grote zandheuvel) en een natuureducatiecentrum de Boswerf. Er is meer dan voldoende speelruimte aanwezig. Verder is er op loopafstand een midgetgolfbaan en ook het gezellige centrum van Zeist. Een overdekt zwembad mét buitenbad vind je in Zeist en in Driebergen op gelijke afstand en voor culturele uitstapjes biedt het slot Zeist in de zomermaanden leuke en gevarieerde kinderuitvoeringen in het slottuintheater. Iets verder weg vind je de Pyramide van Austerlitz, het Henschotermeer het Nationaal Militair Museum en het Waterliniemuseum. Er zijn nog veel meer attracties in de omgeving te vinden, dit is een willekeurige opsomming.

Bereikbaarheid/beschikbaarheid

Het groepshuis is goed bereikbaar met openbaar vervoer: Station Driebergen-Zeist; vervolgens bus 74 richting Utrecht, uitstappen halte Oranje Nassaulaan. Vervolgens loopt u in ongeveer 6 minuten naar het groepshuis. Uitgebreide beschrijving onder het kopje: 'routebeschrijving'

Wij verhuren ons clubhuis aan scouting groepen en lagere scholen. Als er vragen zijn, kan er altijd gemaild worden. (verhuur@luvaze.nl) Hier kan je ook naar mailen voor beschikbaarheid. De verhuur kalender wordt samen met het programma weer gegeven onder de Verhuur Kalender. Wil je ons groepshuis een weekend huren waar ook opkomsten gehouden worden, mail dan even. Misschien komen we er samen met de leiding uit.

Kosten

We rekenen € 100,- per nacht, inclusief het gebruik van gas, water en elektra. We kunnen en mogen maximaal aan 20 personen verhuren en vragen een borg van € 100,- die u terug krijgt als het groepshuis schoon en zonder schade wordt opgeleverd.

Als u het Pieter Dekkerhuis een dag- of dagdeel wilt huren, dan kost dit € 10,- per uur, met een minimum van drie uur. Met een dergelijke overeenkomst mag niet overnacht worden.

Het huisregelement wordt samen met een huurovereenkomst verstuurd. Neem goede notie van het huisreglement en de verhuurvoorwaarden!

verhuur@luvaze.nl